lunes, 12 de abril de 2010

UN ALTRE DUATLÓ.

Aquest cap de setmana la Rosa i jo decidim començar amb les curses de muntanya, ja n ´hi ha prou d´asfalt, carrers, semàfors i conductors emprenyats per que tenen ganes d´arribar a casa.
Escollim una cursa a Berga que té la sortida dins el Camping Berga-Resort, per cert, un camping de 5 estrelles.
De fet triem aquesta per que és de 13,5 quims i creiem que en una horata o bé hora i quinze ho tindrem pelat.
Peró res d´aixó, corriols i més corriols, alguns oberts només per la cursa, o aquesta és la sensació que ens dona. Com canvien les curses que estàn al Pre-pirineu de les que tenim a prop de casa. Qualsevol pujadeta es converteix en un mur i tot s´allarga fins no poder més.
Resum 1h 27´ pel menda i 1h 49´per la jefa, encara, avui dilluns té agulletes per tot arreu.
La cursa no està gens malament només hi va haver un aspecte a resoldre i es que, per estalviar-se colocar un avituallament més, vam passar dues vegades pel mateix i aixó va fer que ens el trobessim per primera vegada quan portàvem 4 kms i la segona vegada després de corre 8 kms aixó dona 12 kms i NOMËS en quedava 1.5 pel final. Quin sentit té posar un avituallament a 1.5 del final? Doncs cap.

Vaig fer el comentari directament al president de Mountain Runners i per la propera es resoldrà.


Diumenge la segona part de la Duatló. Finalització de la temporada d´esquí a pista, bua, bua¡¡¡¡¡¡¡.
Només queda el pont de l´u de maig anar a fer rando a la Coma d´Arcalís, per sobre dels 2500mts, i gaudir de l´abundancia de neu en silenci sense remuntadors engegats ni gent a pistes. Només el soroll de la lliscada dels esquís i el poquet que pots parlar amb el company/a d´ascenció.



A disfrutar

No hay comentarios:

Publicar un comentario