martes, 6 de abril de 2010

SETMANA SANTA.

Després de acabar la temporada d´esquí ve una bona època per fer coses a l´aire lliure. S´acosta setmana santa i si es té la possibilitat de marxar tota la setmana millor i així ha vam fer.

Aquest any, amb la Rosa, vam decidir anar a les Gorges du Tarn a França peró dos dies de pluja i neu van fer que marxessim abans d´hora.

Axí doncs camí cap a Olot a fer el carrilet, no és gaire cosa en questió de dificultat, peró per començar la temporada de BTT és suficient. Olot-Anglès i tornar 82 kms.

Dia següent cap a Rupit. Amb el cul adolorit només podem fer 20 kms anar i tonar Rupi-Tavertet, per damunt la cinglera de Collsacabra.

Resta de dies a Sabadell fugint de la massificació, correr i més BTT.
Una de les sortides amb BTT per Sabadell la vam fer seguint el Riu Ripoll en direcció a Barcelona, concretament fins els Besós. No sabria descriure si és bonic o no, més aviat no, trams amb podor d´altres massa a prop de polígons industrials.
La millor part de poder seguir el riu ripoll és de Castellar del Vallès cap a munt, remuntant el riu. I precisament és el millor per que no hi ets mai al costat tant sols el creues un parell de vegades.

Quin mal que va fer el tèxtil i deixar construir i abocar tota la merda al riu. D´aixó han passat 30 anys o més i encara no hem estat capaços de recuperar el riu, ni biologicament ni visualment.

Una llàstima.

No hay comentarios:

Publicar un comentario