martes, 31 de agosto de 2010

JA HE COMENÇAT

Cap de setmana 28-29 d´agost de 2010.

Fugin de la calor del Vallès decidim anar a Martinet de Cerdanya per estar a la muntanya i aprofitar per fer alguna caminada, btt i agafar tota la fresca possible.

La caminada curteta Estana-Prat del Cadí, si no heu estat mai a cap dels dos llocs us el recomano molt. Que ben parit és el Cadí de tant a prop.
La caminada no és gens complicada i val molt la pena per la vista magestuosa del Cadí-Moixeró.


Naltros fent una paradeta direcció Prat del Cadí


Prat del Cadí. EL Cadí-Moixeró al fons.

Després tarda de piscina.

La btt, apart de que ens agrada, serviria per començar la posta apunt que m´ha de portar a aguantar tota una jornada d´esquí sense tenir les sensacions de que t´has de rebentar els lligaments, aquelles sensacions que surten després de dinar o de fer un "bocata".

Circuit btt Estana-Matinet-Querforadat-Estana. Val a dir que 30kms es fan per asfalt peró va anar força bé per poder posar els quadriceps a prova i pujar a ritme.


Pujant cap al Querforadat


Cara d´esforç, de tornada cap a Estana
Resultat: ahir dilluns, primer dia d´entrenament, semblava que els quadriceps havien de sortir rebentats de les meves cames.
En fí, que llargs seràn aquests mesos d´entrenament espero que al menys hi hagi una molt bona temporada de neu (poseu ciris, reseu i ajudeu- me jejeje).

No hay comentarios:

Publicar un comentario