miércoles, 27 de enero de 2010

MASELLA, AMICS I NEU

Aquest any en farà dos que un bon grup d´amics anem a esquiar 4 dies fora de catalunya. L´any passat va ser a St. Anton (Austria) i aquest 2010 toca Dolomites concretament a Val Gardena.
Peró per anar fent boca vam preparar un cap de setmana a Masella i estada a Alp a casa d´un dels companys.
Aixó només pot tenir un resultat juerga i passar-ho de pu.... mare, i si es pot esquiar millor.
En un principi anavem sis peró problemes familiars varis fan que dos es despengin i no poguin venir.
De fet tot el cap de setmana estava condicionat al voltant del dinar del dissabte a un lloc impressionant, més per com és el local és pel lloc on està situat. De fet per fora no donaries un duro per aquella casa-restaurant.
Un cop arribes i tens taula, cosa no gaire fàcil, seus a taula i començen a desfilar plats per davant teu sense possibilitat de demanar res, és el que hi ha t´agradi o no. El personatge que t´aten és l´amo, cuiner, cambrer i relacions públiques.
Depenent de la feina pot ser que segui a la taula i t´expliqui mil històries varies, algunes fins i tot pots creure que s´ho està inventant.
A final de dinar o sopar ve l´hora de pagar 60 euros per cap i sense possibilitat de pagar amb tarja.
Aquest marevellós lloc és al Querforadat. IMPRESSIONANT el gin tònic que prepara al final, suau peró el més curiós és la manera de preparar-ho.
Si teniu ganes, possibilitat i curiositat aneu-hi.
Aixó sí, entres a les 15 de la tarda i pots sortir a les 18 o 19 hores, mamat i amb la panxa que vol sentir de menjar en dos dies.
A part d´aquest dinar dissabte i diumenge al matí esquiar a tope amb una molt bona neu. Per cert aixó que he explicat va passar el cap de setmana del 23-24 de gener.


El Josep Maria i el Jesus a l´enllaç de dues estacions




Tota la troupe i l´amo del restaurant

Entrant al restaurant

No hay comentarios:

Publicar un comentario