martes, 23 de noviembre de 2010

CANVI DE PLANS

Cap de setmana llarg 13,14 i 15 de novembre de 2010.
Després de meditar molt decidim agafar el dilluns 15 festa per poder anar a la Rioja, per coneixer-la i com no.... vistar alguna bodega i fer tast de ví.
Peró com que no hi ha res segur i aquesta idea la vam tenir dos mesos abans doncs passa el que passa i uns gastos no previstos i sobretot el temps que anuncien fa que tot s´envagi a norris

Per tant s´imposa un canvi de plans radical.
Dissabte al matí preparar la sortida del cap de setmana. Dissabte tarda participació a les 5 Milles Nocturnes de Cardanyola, jo vaig correr sense pitrall fart de pagar per organitzacions de pena i regals encara més inutils.
Acabada la carrera viatge fins a Vilanova de la Barca (Lleida) per fer una d´aquelles curses amb poca participació de 10 quilòmetres. No gaire a comentar, cursa bastant planera, dues voltes a un circuit de 5 kms, uns 200 participants i una rasca important... a m´oblidava la boira també.

Després de la dutxa desplaçament fins a Àger per acabar de passar el diumenge i dilluns.


Part de la Vall d´Àger vista des de el Port d´Àger

Com que haviem corregut dos dies seguits ens vam recompensar amb un bon sopar a un bon lloc, bon tracte i bon menjar.... i al costat de la llar de foc..... i SOLS. El lloc és al poble de Fontllonga (Can Quel).
Vist el temps que feia abans de dormir decidir que fem el dilluns, si plou cap a casa i si no ski-rollers per la carretera d´Àger al mirador. s´ha d´aprofitar que no hi haurà transit.

Nit una mica plujosa peró al matí solet i ganes de calçar-nos els rollers. Així que, primer, carretera avall caminant per, després, pujar fins arribar al cotxe.
Per qui no ho sàpiga amb l´ski-roller la manera de progressar és igual que la tècnica d´esquí de fons, de fet porta la mateixa fixació, un troçet de fusta i dues rodetes. Una d´elles no gira enrrera i per tant que trabada i així permet progressar endavant.
Exercici cardiac i aeròbic a tope igual que el fons.


La Rosa en ple esforç en un tram sense gaire pendent.



Jo en el mateix tram


Paravent sobrevolant la vall el diumenge a la tarda on es començava a veure el canvi de temps.

Tot i ser un lloc on hi hem estat un munt de vegades, crec que no ens cansarem mai d´anar-hi...Àger i la seva vall i sobretot la vista que hi ha des del Camp 300.

Salut,

1 comentario:

  1. Els d'Àger només el hi faltava veure a dos tipus/a fent rollers !!!!
    Mare meva
    Bona feina

    ResponderEliminar