miércoles, 25 de mayo de 2011

JUANITUUUUUU

Ja hi tornem a ser a treure en Juanitu i a la seva troupe de l´himalaia. Aquest cop han fet un comunicat, suposo que per fer veure que els "españoles" estan tots junts i no abandonen a ningu com pretenia la Coreana.
Ja fa pudor aquest tio i els del filo i la Edurne i tota la colla passigolla. Que no ho veu que tambe era per alla un home de 72 anys i pim pam cap problema.

Juanituuuuu que et va gran tot aixo i quan es recuperi que l´hi facin l´entrevista al sherpa que el va baixar a llom.
Pobre gent, quins grans oblidats de tot aquest circ. Si amb aixó creuen que la gent que estima la muntanya s´hi poden enmirallar van arreglats un gran percentatge els té coms els pallassos de la tele.


A10

lunes, 16 de mayo de 2011

4ª MOLA DEL 2011




Divendres passat quedada a la torre de l´Angel amb quatre companys del CNS. La sortida prometia o aixó em pensava,
Primeres rampes, collons ja vaig l´últim. Als 20 minuts de còrrer seguia al darrera i les sensacions a cada passa que feia pitjor. Començo a pensar, aixó és que ahir (dijous) com que també vas sortir estàs cansat.
A dins el cap et flueixen tot tipus de pensament i quasibé tots negatius que si poc entrenament, de mala qualitat, mal fet,etc, etc. No em podia creure que estigés tant malament com per no poder seguir dignament.

Fins que un d´aquest et diu: "falta ritme de cursa", rememorant unes paraules d´un company corredor i escalador.
Va ser justament la paraula "ritme" la que em va fer pensar, arran d´un post que vaig llegir, molt bó per cert. No serà que aquest "ritme" està fora de lloc? Poser haig de buscar uns altres "ritmes" i aquest deixar-lo aparcat o no tornar a "ballar" més.

Al final 1h15´23" +549 mts positius i sensacions dolentes.

Dissabte descans i cap a la Seu d´Urgell amb les bicicletes per fer una pedalada el diumenge.

Tot comença bé. En la primera hora de BTT havia pedalat 15 kms. Arribo al primer avituallament aprox. quilòmetre 18. I a partir d´aquí l´infern, 6 kms de pujada 1h30´, segon avituallament km 27 aprox. Fent un senzill calcul per acabar els 48 kms hauria necessitat prop de les 5h.
Bastant cansat és en aquets segon avituallament on decideixo tirar pel recorregut curt ja que hi havia la possibilitat.
Acabant de menjar sindria em tornar venir al cap el "ritme". Potser ha arribat l´etapa de que ja no es poden "ballar" dos "ritmes". O un o l´altre.
Si no es va bé el "ball" es torna agònic, no es disfruta.

Salut

viernes, 6 de mayo de 2011

ABANDONAR????

Qué us pensaveu qu havia abandonat les moles o la preparació per las trotada del juliol?
Doncs no. Una petita lesió al turmell m´ha deixat fora del "circuit" un parell o tres de dies.
La sessio continua.........
Aquesta setmana dos dies de correr un per probar com estava de la lesio i ahir més candela.
Si tot va be la setmana vinent dos dies de mola el divendres segur i l´altre a triar, potser dilluns.
Ahir mentre sopavem els companys del CNS, de tant en tant toca,ja decidiem quina ruta farem el mes de juliol, potser ve mes gent peró, sense dret de vot sobre el recorregut jejejejejej.
No diré res, només que és a prop de Boí, la ruta? Doncs secret d´estat.
En. El mateix sopar també vam "comspirar" dos dels tres que estavem en anar a fer l´aneto un mes abans de la trobada caminant, sense correr, només per acumular desnivell ja que un del grup en una sola tacada en fará 6200 en una cursa trail i sobre aixó no s´hi pot competir collons.