lunes, 28 de diciembre de 2009

Un altre dilluns

Ja hi tormen a ser. Després dels dies de Nadal, àpats abundants, beguda abundant tornem a la feina.
Peró, sorpresa, com que l´últim dia (23-12) vam fer inventari i estem en plena fusió de dues empreses resulta que no puc fer feina fins que tot estigui enllestit.

I pregunto jo: No es pot fer d´un altre manera per que una persona no estigui perdent el temps tot el dia i acabi mossegant-se les ungles?
No em poden donar festa i no venir a escalfar la cadira?

En fí, amb la tonteria ja son les 12 i ´m´acaben de donar feina per no estar parat, tot i que és feina d´una companya peró com que té festa..... A PRINGAR.


Bon any 2010

martes, 8 de diciembre de 2009

1er contacte amb la neu 09/10

Aprofitant el pont de la purissima he pujat a Andorra, Pal concretament, a casa de la Rosa, per poder anar a fer el primer contacte, de la temporada, amb la neu.
La pena és que hi havia previsions de neu i s´ha quedat amb res, núvol un parell de dies i el dimarts sol, poca neu i, per sort, poca gent a pistes.

Després del dissabte, fent algunes compres el diumenge va ser el dia D, estació Arinsal, i primeres classes per aprendre a esquiar. Bé aixó no és cert del tot les classes son per corregir defectes adquirits d´esquiar sense monitor i autodidacte. Poca neu i poca gent.

Diluns va tocar portar a la Rosa al meu camp, l´esquí de fons, estació La Rabassa. Igual que a Arinsal, poca neu, bona tempertura i poca gent esquiant però molta al Camp de neu, Naturlandia és el nom de tot el complex. L´atracció tobotronc és la reina del complex. No hi estic d´acord amb tot el que van haver de rebentar, terreny arbrat, peró vist l´exit de la "tonteria" sembla que els hi ha valgut la pena.


Dimarts la Rosa em va portar al seu terreny, la randonee. Lloguem esquis i ens dirigim a Arcalis, per fer, en el meu cas, el primer contacte amb la Randonee, material i sensacions. Després de dues hores i de gaudir de la baixada l´experiència ha sigut positiva i amb ganes de repetir.


Pujant la primera rampa d´Arcalis







La Rosa i jo al cap de munt de la primera rampa direcció a la Coma


Ens acabem de preparar per fer la baixada cap el cotxe


Gràcies Rosa per portar-m´hi i fer-me passar una bona estona i un bon pont.